STEEN KOK - mad ud af huset

T: 21 45 66 29

E: steen@steenkok.dk

Buffeter

 
Frokostbuffet

2 slags sild med løg og karrysalat • Kogte æg med rejer og mayonaise
Lun leverpostej med bacon og champignon • Fiskefilet med remoulade og citron
Mørbradbøf med løg og svampe • Ribbensteg med rødkål
Oste med kiks og druer
Pris kr. 165,-

 
Buffet 1

Lakseterrin med urtecreme på salatbund • Vildtpaté med syltede løg og tranebær
Pastasalat med oliven og feta • Frikadeller med kartoffelsalat
Sødmælks-kalvesteg med urtebagte kartofler, coleslawsalat, grøntsagsratatouille og svampesauce
Hasselnøddetærte med creme fraiche
Pris kr. 155,-

 
Buffet 2

Hvidvinsdampet fisk med krebs og safrancreme • Dildmarineret laks med sennepsdressing
Kyllingesalat med pasta og karry • Små forårsruller med kinasauce
Lammekølle med persille og flødekartofler
Provence-marineret kalkun med 2 lækre salater
Oste med kiks og druer
Pris kr. 185,-

 
Buffet 3

Tunmousse på salat med rejer • Spegeskinke med melon
Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron
Mørbradbøffer i svampesauce
Oksefilet med pesto-kartofler, timianstegte rodfrugter og 3 lækre salater
Oste med kiks og frisk frugt • Valnøddetærte med creme fraiche
Pris kr. 195,-

 
Buffet 4

Varmrøget laks på pluksalat • Urtefarseret unghanebryst
Fisk- og skaldyrssalat med hvidløgsdressing
Pestostegt oksemørbrad fyldt med svampe og spinat på bønnesauté med rødvinssauce og broccolisalat
Hjortefilet med ristede svampe, små ristede kartofler og årstidens salat
Udvalg af lækre oste med kiks og frisk frugt
Chokoladetærte med marinerede frugter og creme fraiche
Pris kr. 275,-